tirsdag 12. mars 2013

Boken på vent # 20

Boken på vent # 20
Mørke rom av Gillian Flynn


 
Det er Beathe med bloggen "Beathesbokhylle" som har laget denne flotte utfordringen. Hun vil vite hvilken bok du går å venter på å lese, og som det har vært meningen du skulle ha lest på en stund. Det kan være en gammel bok eller en helt nye en. Bare å kaste seg med, ved å trykke på linken over!
...
Mange lurer vel kanskje hvor det er blitt av meg, jeg er altså ikke gått lei av å blogge,men har blitt slått ned av alvoret med det å studere. Bedriver dagene med å lese mye pensum og skrive oppgaver, så da blir det lite tid til annet på fritiden siden jeg arbeider 100% på siden. Kommer da sånn imellom innom for å gi litt lyd fra meg. Er ofte da å besøker dere, men har ikke like god tid å kommentere som tidligere. Men kommer mer tilbake når ting har roet seg ned litt.  Skal ihvertfall bli deilig å bli ferdig med alle oppgavene.
Hadde da veldig lyst å delta på Beathes "Boken på vent" idag for det er jo alltid koselig. Boken jeg har på vent idag har jeg lenge tenkt å kaste meg over, og motivasjonen for det har økt siden forfatteren har nylig kommet med en ny bok som jeg også har lyst å lese. Og siden jeg liker å starte med forfatterens første bøker har jeg denne stående på vent: Mørke rom av Gillian Flynn. 
 
 Foto/Tekst: Font Forlag

Forlaget sier om boken:
 
«Gillian Flynn er ekte vare, en skarp, sviende og medrivende historieforteller med sans for det makabre.» — Stephen King 
Libby Day var en syv år gammel jentunge da moren og de to søstrene hennes ble myrdet – tilsynelatende i en satanistisk drapsorgie. Broren Ben dømt for ugjerningen og soner en 25–års fengselsstraff. Nå blir Libby oppsøkt av The Kill Club, en forening av mennesker som er sykelig opptatt av beryktede drapssaker og har satt seg fore å bevise at Ben ble uskyldig dømt. Libby ser en mulighet til å tjene penger på historien sin og påtar seg å kontakte aktører fra den blodige natten.

Libbys jakt fører henne fra snuskete strippeklubber til forlatte søppelfyllinger, samtidig som forfatteren fletter inn skildringer av drapsnatten slik de døde familiemedlemmene og den dømte broren opplevde den. Gradvis avdekkes en utenkelig sannhet, og snart er Libby nok en gang på flukt fra en morder.
...

Høres ikke den fryktelig spennende ut? Noen som har lest den? Forfatterens nyeste bok heter "Flink pike".


Ønsker alle en god tirsdag!

7 kommentarer:

 1. Høres spennende ut og jeg har den på lista mi.Så får jeg se om og når jeg får lest den. Nei, det er ikke alltid tida strekker til. Og siden du studerer så tenker jeg du blir rimelig mettet av og til og ønsker å gjøre andre ting enn å lese innimellom. Jeg har sluttet med å dra med meg fagstoff fra jobben som jeg gjorde før i tida. Alt som har med jobb å gjøre, det skjer i arbeidstida. Ikke mer gratisjobbing her i gården. Derfor har jeg mye mer tid til å lese bøker nå. Men jeg vet ikke hvordan det går når våren kommer.....Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Denne ligg i ventebunken min òg. Har fått med meg at den nyaste boka hennar, Snill pike, har fått svært gode omtalar

  SvarSlett
 3. Høres veldig spennende ut, men og litt ubehagelig.... :)

  SvarSlett
 4. Ja, det tar litt tid å kommentere rundt omkring, så ikke ha dårlig samvit for det :) Denne boka, Mørke rom , er utrolig sterk. Lykke til med ditt.:)

  SvarSlett
 5. Så kjekt å høre fra deg igjen! Forstår at du ikke har så god tid til å blogge når du er i jobb i tillegg til skole.Flink Pike har jeg nettopp lest og likte den veldig godt. Jeg skal snart få lest denne boken som er den eneste av Gillian Flynn jeg ikke har lest ennå. Ønsker deg en fin kveld,Isabella:-)

  SvarSlett
 6. Denne boken er nok både spennende og sterk! Absolutt på ønskelisten min :)

  SvarSlett
 7. Takk for fin melding Tone H:) Har ikke ennå fått boken, men er i skikkelig krim modus for tiden, så jeg gleder meg til å få kloa i denne. Leser nok ikke like mye nå når jeg studerer, men leser når jeg har lyst for å få en pause fra fagstoffet:)Ønsker deg en riktig fin helg!:)

  beroene,ja det fikk jeg også, så da må jeg jo undersøke forfatterens andre bøker. Morsomt det er flere som har denne i køen:) Ønsker deg en herlig helg!:)

  Lenes blogg, helt enig! Leser så mye grusom krim med barn involvert for tiden, at jeg tror jeg kanskje skal greie en til. Men etterpå skal jeg ha noe helt annet, for det er tung og tøff lesning!:) Ønsker deg en flott helg!:)

  Anita Ness, takk! Skal prøve å ikke få det:) Gleder meg til å lese den:) Høres jo så spennende ut! Ønsker deg en herlig helg!:)
  og takk for lykkeønskene:)

  Beathesbokhylle, koselig å blogge igjen også:) Savner jo det, må jeg innrømme:) Gleder meg til det blir flink pikes tur, godt å høre den falt i smak:) Blir spennende å høre om denne boken faller i smak etterhvert også:)Ha en herlig helg Beathe!:)

  Anette, så herlig!:) Tror også det vil være en sterk leseopplevelse:) Kos deg masse denne helgen Anette:)

  SvarSlett