tirsdag 20. august 2013

Boken på vent # 34

Boken på vent # 34
Alligatorvannet av Lynne Bryant

Foto: Beathesbokhylle

Det er den herlige Beathe med bloggen "Beathesbokhylle" som har laget denne flotte utfordringen. Hun lurer på hvilken bok du går å venter på å få lest, og som det har vært meningen du skulle ha lest på en stund. Det kan være en gammel bok eller en helt nye en som du har på vent. Bare å kaste seg med, ved å trykke på linken under bildet over!

...

Er i skikkelig shoppinghumør for tiden, vil handle både nye klær, smykker, ting til hjemmet, stoff til syingen og selvfølgelig masse bøker. En skikkelig farlig tilstand å være i når man nesten er blakk, siden meste av pengene skal gå til nettstudiet denne måneden. Håper da min handlerlyst blir stagget iløpet av neste måned når bokfestivalen og bokbloggertreffet finner sted i Oslo. Da skal jeg kjøpe meg litt nye bøker. Ikke mange, men noen. 

Men jeg har ikke helt greid å holde meg unna butikkene. Jeg måtte innom Norli og kjøpe Alligatorvannet av Lynne Bryant, for den høres så fin ut. Leste om den på en av bloggene og jeg kjøpte den nesten sist jeg var innom, men siden jeg angret så fælt måtte jeg tilbake for å få kloa i den.  Å nå er den i min herlige besittelse, og står på vent listen over bøker jeg skal lese om ikke så alt for lenge. 


Foto: Cappelen Damm

Bak boken står det:

De siste ti årene har Colorado vært Averys hjem - stedet hvor hun full av sinne og skam måtte søke tilflukt som gravid tenåring. Her har hun skapt seg et nytt liv med datteren Celi. Da Avery mottar en invitasjon til brorens bryllup, øyner hun en mulighet til å vende hjem til Greendale, Mississippi, og gjenforenes med familien. Datteren hennes er lykkelig tvitende om at hennes mørke hud vil vekke oppmerksomhet. Vil møtet med Averys fordomsfulle mor, som nesten kostet en ung mann livet den gang, føre til en ny start eller forsterke gammelt nag? Og hvordan skal Avery få bedt sin tidligere kjæreste om tilgivelse, han som har blitt nektet å se barnet sitt alle disse årene? Mest av alt trenger hun å finne svaret på hvordan Celi har fått en genetisk sykdom som bare bryter ut dersom mor og far er av afrikansk avstamming. 

Ettersom sommeren går, åpner Avery tilbakekomst opp en pandoras eske av sjokkerende oppdagelser; av valg som er tatt og hemmeligheter som er bevart like dypt og mørkt som bunnen av alligatorvannet. 

...

Familiedrama, spennende! Liker tittelen på boken og omslaget veldig godt. Blir spennende å finne ut hva slags historier som skjuler seg i familien. Måtte selvfølgelig tyvstarte litt med boken, mens jeg ventet på en venninne og den virker lovende så langt. Ble slukt av boken. Men skal ikke lese videre på den før jeg har fullført noen andre bøker på listen min. Så jeg må smøre meg med tålmodighet. 

Noen som har lest denne?


Ha en herlig tirsdag!9 kommentarer:

 1. Fikk lyst til å lese denne. Men den må nok legge seg i kø! Håper du har en fin dag. Det er vel ikke så mye bedre vær i Trondheim enn her.

  SvarSlett
 2. Virker spennende denne Isabella . Kjedelig å måtte vente hvis du gleder deg så sterkt ;)

  SvarSlett
 3. Denne hørtes bra ut! Jeg må få den rett på ønskelisten så jeg ikke glemmer den :-) Det kan være riktig så morsomt å lese om andres familiehemmeligheter!

  SvarSlett
 4. Denne har jeg notert meg tidligere. Liker godt familiedrama :)

  SvarSlett
 5. Åh,denne leste jeg om hos Rita(askeladden) mener jeg og ble veldig nysgjerrig! Shopping er alltid kjekt men ikke så ofte det blir anledning til det..ikke det....litt blir det alltid. Jeg prøver å stagge meg angående bøker om dagene,for jeg har en sabla restskatt som skal betales, men det er ikke enkelt for det er veldig mange fine bøker der ute og det blir ikke mindre fremover heller. Kos deg med boken når det blir dens tur.

  SvarSlett
 6. Ja... Der var det enda ei bok det går an å ønske seg!!! Man trenger nok ikke frykte at man skal gå tom for lesestoff ;o)

  SvarSlett
 7. denne har eg tenkt på noen ganger :) virker som er kjempefin bok

  SvarSlett
 8. Å, denne virker så fin! Gleder mg til å lese omtalen din når du har lest den :)

  SvarSlett