søndag 1. januar 2012

En smakebit på Søndag

En smakebit på Søndag

Hei! Her kommer den første smakebit på Søndag  på det nye året. Jeg har bestemt at jeg skal prøve å være flittig og påmelde med på hva jeg leser på søndager og da legge ett lite sitat ut fra boken jeg leser. Det er bloggeren Flukten fra virkeligheten som er ansvarlig for utfordringen. Denne søndagen leser jeg fra bokserien Maria Av Svaneberg. Fornuft eller følelser (Ebok nr 3). Kan kjøpe boken HER.


Her er ett lite utdrag fra boken: 

 Da døren til dagligstuen ble lukket etter moren, pakket stillheten seg rundt Maria. Det eneste hun hørte var suset fra sine egne tanker, og tikkingen fra det store vegguret. Skulle hun bli giftet bort allerede før nyttår?Og til herr (....sensur......). (....sensur......). Det var ikke bare tanken på å bli gift som var skremmende, men også vissheten om at hun da måtte forlate Svaneberg gods (Side 96).Hvordan du kan delta:

Du kan også være med å legge ut en smakebit på Søndag. Det kan du gjøre her: Flukten fra virkeligheten. 
Du trenger bare å åpne boken du leser på, finne ett utdrag som ikke er for avslørende. Sett link på bloggen din til bloggeren Flukten fra virkeligheten og en link tilbake til ditt bloggerinnlegg om boken på hennes side. Ved å være med kan du se hva andre leser. Kanskje du finner noen bøker du vil lese eller finne en helt ny blogghttp://bloggurat.net/minblogg/registrere/ff3fc2e3df50515eec84a09e5e26e50abfe5e582

7 kommentarer:

 1. En spennende smakebit :-) Godt Nytt År!

  SvarSlett
 2. En spennende smakebit. jeg har lest boka, og elsker den serien:) jeg er litt kresen må jeg innrømme når det gjelder roman-serier men dette er min nye favoritt. Tidligere leste jeg også Novemberbarn som er å anbefale:) Godt nytt år forresten:)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarene:) Er helt oppslukt i serien....veldig bra så langt:) Nesten synd det går så raskt å lese igjennom dem. Novemberbarn er notert bak øret:)

  SvarSlett
 4. Hm... En serie jeg har gått glipp av. Spennende

  SvarSlett
 5. Denne serien har jeg lest mye positivt om, må si jeg er nysgjerrig på den. Det eneste jeg har lest av norske serier er omtrent halvparten av Isfolket :) Tusen takk for smakebiten.

  SvarSlett
 6. Veldig spennende smakebit og jeg ble veldig nysgjerrig på serien:-)) La meg forresten til som følger her hos deg så blir det enklere å følge med.

  SvarSlett
 7. Hei Sigrid, Mari og Beathe!
  Leste ut bok nummer 3 igår, ble kanskje litt seint. Kl ble vel nærmere 03.00 før eg kunne legg fra meg boka. Trøtt idag:)Har allerede fryktelige apstinensa på neste bok. Slutter alltid spennende.
  Takk Beathe for at du vil følge meg:)

  SvarSlett