Om meg

Hei og velkommen til Bloggen min! Jeg er en 30 år gammel jente som elsker å lese og elsker bøker. Det er vel grunnen til at jeg ville starte denne bloggen. Jeg vil bruke bloggen til som en slags dagbok for selv å ha oversikt hva jeg leser igjennom. Men også for å holde meg oppdatert hvilke bøker som finnes der ute, slik at jeg blir inspirert til å finne nye bøker jeg kan lese. Som oftest blir jeg inspirert av andre bokbloggere, bokklubben min og familie, kolleger og venner, det vil jeg selvfølgelig fortsette med. 

Jeg har også tenkt å melde meg opp på challenges/konkurranser for 2013 slik at jeg blir utfordret på lesefronten og leser bøker som jeg selv ellers ikke ville valgt å lese. Skal også prøve meg på å anmelde bøker, det blir bøker jeg liker selv og vil anbefale videre. Jeg er kanskje ikke så god på dette, men bloggen vil forhåpentligvis 
 gi meg  erfaring på område. Så ønsker gjerne tilbakemelding på det jeg skriver, slik at jeg kan forbedre meg. Har som mål å anmelde ihvertfall noen av bøkene jeg leser i løpet av måneden, men ikke alle. Håper selvfølgelig jeg kanskje vil være til inspirasjon for andre lesehester der ute til å plukke opp noen bøker, det hadde vært stas. 

Personlig er jeg utdannet førskolelærer, men har startet å omskolere meg til bibliotekar, siden jeg tror det yrket vil passe meg bedre. Så jeg er nettstudent og ellers er jeg arbeidsledig, men er litt vikar på ett bibliotek. Håper da å få litt mer fast arbeid etterhvert.Hvis det er noen der ute som trenger arbeidskraft er det bare å ta kontakt. På fritiden har jeg andre interesser også. Jeg liker å gå ut å spise å oppdage ny god mat,elsker å dele gode matopplevelser med samboer eller vennene mine, se filmer/tv-serier, også er jeg veldig glad i formingsaktiviteter som å lage kort, strikke/hekle, og sy. Alt jeg skriver i bloggen min, er mine egne meninger, og det er helt lov å ha andre meninger en de jeg har, skriv gjerne om dem til meg. Kanskje jeg lærer nye ting å ser ting i ett annet lys.  

Et hus uten bøker er som et legeme uten sjel. 

Jeg har vært glad i bøker så lenge jeg kan huske og har nattbordet alltid full av dem. Helt siden min mor brukte å lese historier til oss fra Alf Prøysen (Kjerringa som ble så liten som en teskje og feks Den grønne votten)  til det store vendepunktet i livet mitt, da jeg lærte selv å lese på skolen. Da ble det mye besøk på skolebiblioteket etter skoletid der jeg slukte alt fra Astrid Lindgrens bøker (som feks Ronja Røverdatter, som var min favoritt bok og som ble lest opp til flere ganger), til Tusen og en natt bøkene. Jeg leser det jeg kommer over og er glad i de fleste sjangerne av bøker. Liker da ekstra godt krim, chick-lit og forskjellige ungdomsbøker. Leser lite science fiction og bøker som handler om sport. Det er veldig hyggelig å få forslag på gode bøker jeg burde lese, det setter jeg stor pris på. Det er også veldig hyggelig hvis du legger igjen en hilsen ved bloggen før du går. Noen av bøkene jeg skriver om er leseeksemplar fra ulike forlag, men det skriver jeg i anmeldelsen mine.


PS: På sidebaren min til høyre kan dere se hvilke bøker jeg leser nå og hvilke bøker jeg skal lese og hvilke bøker jeg har lest for tiden. Håper siden vil inspirere!

Vil du ta kontakt kan du nå meg gjennom mailen min: isabelladanielsen@yahoo.no